خلاقیت درنمای سيماني غول آساي مركز توزيع سيمان
اين ساختمان كه در حومه پاريس واقع شده يك انبار و مركز توزيع سيمان است.
اين مركز كه در يك منطقه صنعتي در اطراف پاريس واقع شده يك پايگاه جديد براي نگهداري و عرضه سيمان در فرانسه است.
به اين دليل كه روزانه 300هزار وسيله نقليه در اين محل رفت و آمد ميكرد ضرورت ايجاد يك انبار براي نگهداري و توسعه اين محل حس مي شد.
از آنجايي كه اين سازه در كنار جاده كمربندي پاريس واقع است،امن نگاه داشتن آن و كاستن از بار ترافيكي و در عين حال زيبايي و كارآمد بودن ساختمان از چالش هاي پيش رو بود.
سيمان به عنوان ماده اصلي براي نماي تمامي ساختمان ها(كل سازه) انتخاب شد. انتخاب اين نما به آن دليل بود كه مشتريان براي خريد بيشتر سيمان از اين محل ترغيب شوند.
در پاريس حداكثر ارتفاع براي يك سازه 37 متر است . براي رسيدن به اين ارتفاع ميزان قاب توجهي سيمان در نما مصرف شد.
قسمت هاي مختلف سازه در پايين از هم فاصله دارند و مكانهايي براي عبور افراد و وسايل نقليه ايجاد شده تا كار را آساني ببخشد.
همچنين انبارها توسط قسمت هايي كه به آن اتاق هاي سفيد گفته مي شود از هم جدا شده اند.
يك ساختار لوله اي در قسمت جلويي سازه قرار دارد كه با بقيه قسمت هاي بنا تفاوت دارد و مركز كنترل كيفيت محصولات در اين قسمت واقع شده است. يك برج نازك و مرتفع هم در كنار سازه ايجاد شده كه انبار هارا به هم متصل مي كند.
اين پروژه همچنين شامل يك مسير براي تحويل بار و يك ترمينال براي توزيع كالا ها مي شود.