این نما که با ترکیب تکنولوژی و ایده های نوین با متریال سنتی یعنی آجر ساخته شده است علاوه بر حفظ حریم خصوصی ساکنین، جلوه ای تازه به نما بخشیده است.
با توجه با افزایش جمعیت شهر نشین در ایران و افزایش تقاضا برای مسکن در تهران، استفاده از متریال های زیبا و مقرون به صرفه در کنار امنیت و حفظ حریم خصوصی مهم و لازم به نظر می رسد.
از ویژگی های طراحی بناهای سنتی در ایران، حفظ امینت و حریم خصوصی است. در گذشته این مهم با ایجاد باغ و دیوار در اطراف ساختمان مرکزی و پنجره هایی که به ندرت به فضای باز منجر می شدند صورت می گرفت. همچنین بالکن هایی محافظ دار و دیوار کشی شده که باعث می شد فضای داخلی قابل رویت نباشد. اما امروزه با افزایش تراکم شهری باید چاره ای جدید برای آن اندیشید.
معماران برای طراحی این نمای بی نظیر از همین سنت های ایرانی الهام گرفتند و برای ایحاد حریم خصوصی، در کنار ویژگی هایی نظیر نظارت بر نور، محدود کردن دید خارج از محدوده، سازماندهی شکل و دسترسی بالکن ها و کاهش سر و صدا در محله های با ترافیک بالا، راه حل را در در یک شبکه از دهانه ها یافتند که نمای بیرونی سازه را پوشش می دهد.
برای تحقق این ایده آجر به نظر مناسب بود زیرا همیشه به عنوان مصالح ساختمانی محلی در ایران مورد استفاده قرار گرفته است، در حالی که بافت های آن زیادی زیبایی ایجاد می کند و سازگار با محیط زیست است.
بافت آجری بازتابی از خطوط افقی است که به منظور پنهان کردن یا نمایش لایه هایی خاص از نما به این صورت قرار گرفته است. چرخش آجر ها امکان ایجاد دریچه ها و حفره هایی را ایجاد می کند و با توجه به جهت آفتاب، نور مورد نیاز فضای درونی تامین می شود.
شکل پیچیده ی نما و ملزومات اقتصادی موجب شد تا معماران به دنبال راه حلی برای پیاده سازی آسان طرح بیفتند که با فشرده سازی آجر و طراحی نرم افزار پارامتریک، کار پیاده سازی و ساخت نما به سهولت و سرعت انجام پذیرفت.