کد خبر: ۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۵ - 22 February 2017
پروفیل آلومینیوم H و L
یکی از روشهای اجرای نمای کامپوزیت روش H / L می باشد، در این سیستم ، از پروفیل های آلومینیوم با عرض حدود ۳ سانتی متر که شبیه به حروف H می باشد استفاده می گردد که قسمت بیرونی این پروفیل بین ۱ تا ۱/۵ سانت و حدود۱/۵ سانت از قسمت داخلی باریکتر می باشد .

پروفیل آلومینیوم H و L

یکی از روشهای اجرای نمای کامپوزیت روش H / L می باشد، در این سیستم ، از پروفیل های آلومینیوم با عرض حدود ۳ سانتی متر که شبیه به حروف H می باشد استفاده می گردد که قسمت بیرونی این پروفیل بین ۱ تا ۱/۵ سانت و حدود۱/۵ سانت از قسمت داخلی باریکتر می باشد .

 
پروفیل آلومینیوم H و L 

پروفیل L نیز که ظاهری شبیه به حروف L لاتین دارد، که در سیستم اجرایی پروفیل نام F هم از آن نام برده می شود . برای قسمت انتهایی ورق و برای پوشاندن لبه انتهایی کار استفاده و اعمال می گردد .

از محاسن این روش سرعت بالا و آب بندی دقیق تر کار و در نهایت جلوه زبیا و تمام شده کار می باشد . این روش به علت عدم لبه برگشت ورق ، متراژ مصرفی ورق و ضایعات غیر قابل مصرف را به طورچشم گیری کاهش می دهد. این پروفیل ها در قالب های متفاوتی ریخته می شود . بدین منظور که ابعاد و استانداری ندارند و در واقع در وزن و کیفیت آلیاژ آلومینیوم مورد استفاده قرار می گیرند که این مهم تاثیر بسزائی در قیمت تمام شده پروفیل ها دارد.

این پروفیل ها در شاخه های ۶ متری بوده و مبنای محاسبه به صورت شاخه ای می باشد و با توجه به قیمت آلومینیوم تعیین می شود .

روش اجرایی H و L

در این روش نیز همانند روش ثابت در مرحله اول که آن را زیرسازی می‌نامیم شبکه‌ای متشکل از پروفیل آهنی با مقاطع ۴۰*۴۰ میلی‌متر و یا ۲۰*۴۰ میلی‌متر بر روی اسکلت ساختمان و بر اساس طرح کلی نما اجرا می‌شود. در واقع زیرسازی در این سیستم کاملن مشابه روش فیکس است. سپس پروفیلهای آلومینیومی با مقاطع H و L توسط پیچ یا پرچ روی زیرسازی فلزی نصب می‏گردند. پس از آن ورقهای کامپوزیت مطابق نقشه و طرح شیار و برش خورده و بر خلاف روش فیکس خم داده نمیشوند و به همان صورت و به شکل کشوئی در داخل پروفیل‌ها قرار میگیرند. روش اچ و ال از نظر آببندی استاندارد نبوده و میتوان گفت که منحصرا در ایران استفاده می‌شود. اما از نظر سرعت اجرا، از روش فیکس سریعتر میباشد. همچنین در این روش برای دسترسی به یک تایل ورق به علت آسیبدیدگی، امکان دسترسی جداگانه وجود نداشته و باید تقریبا کل نما باز شود. از ایرادات دیگر سیستم اچ و ال، فیکس نبودن ورق در داخل پروفیل و بازی کردن آن در هنگام وزش باد شدید است که باعث سر و صدا و آسیب میشود.

مزایای روش اچ و ال

سرعت اجرا در این روش بالاست.

اگر کارفرما از نظر زیباییشناسی به ژوئن و شیار ایجاد شده در روشهای دیگر علاقه‌مند نباشد، در این روش نما با خطوط شبکهای حاصل از پروفیل‌های اچ و ال که میتوانند همرنگ یا با رنگ متضاد باشند، پوشیده می‌شود.

 
 
 
 
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «ايران نماكار» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
پرطرفدارترین