این موزه برای نشان دادن خاصیت چوب‌های قابل جابه جایی در نمای ساختمان و فیلتر کردن نور خورشید از نمای چوبی استفاده کرده است.
نمای چوبی قابل تغییر در قابی بتنی

موزه ی فرهنگی چوب Mokyeonri واقع در کره ی جنوبی، از نمای خاص چوبی برای نمای بیرونی ساختمان استفاده کرده است.

این موزه برای نشان دادن خاصیت چوب های قابل جابه جایی در نمای ساختمان و فیلتر کردن نور خورشید از نمای چوبی استفاده کرده است.

این موزه که در خدمت شناسایی انواع و کاربرد چوب است در سئول پایتخت کره ی جنوبی قرار دارد و علاقه مندان را با این بخش در حال گسترش صنعت و هنرآشنا می کند.

علاوه بر زیبایی در طرح و رنگ و خواص بی نظیر در کاربرد، این نما همچنین با ایجاد سایه روشن در فضای داخلی موزه، آن را دلپذیر ساخته و میزان نور ورودی و روشنایی را تنظیم می کند.

همچنین بدنه ی اصلی ساختمان از بتن تشکیل شده که لایه های ظریف و زیبای چوب را در برگرفته است.

پانل های چوبی به صورت جفت تنظیم شده اند که در صورت وزش باد به آرامی جا به جا شده و سپس در وضعیت سابق خود قرار می گیرند.

قرقره ها و سیستم مهندسی که نما را به این شکل متحرک در آورده است در سقف و پوشش بتنی آن مخفی است.

همچنین در این موزه کارگاه هایی برای شناخت و آموزش کار با چوب برای بازدید کنندگان برگزار می شود.

هدف از طراحی این نمای ساختمان نشان دادن امکاناتی که با استفاده از نمای چوبی برای ساختمان فراهم می شود و نوآوری و جذابیت در کاربرد آن بود.